SNACKBAR DE FAUNA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 737 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar de Fauna. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 18:55 Prima bezorgd, goed warm
11 jul 2024 om 20:26 Eten was op tijd, goed van smaak temperatuur en porties! Voor herhaling vatbaar!
8 jul 2024 om 22:20 3 x vega menus en dan krijg je nasi en bami met vlees bij het gerecht. Let wel vega nasi en bami is niet te kiezen en de nasi en de bami behoorde bij het menu. Dit is uiteraard na een boos telefoontje hersteld maar dan is je eten wel al koud op een
7 jul 2024 om 21:57 Het eten was echt heerlijk kwam optijd en goed warm(heet)
7 jul 2024 om 21:16 Het was weer vreselijk lekker goede porties. Helaas deze keer wat te laat.
6 jul 2024 om 21:04 Dik tevreden. Was de 1e keer hier, maar zeker niet de laatste keer.
4 jul 2024 om 20:25 We hebben wederom heerlijk gegeten. Grote porties!
3 jul 2024 om 20:25 Zoals bekend, lekker eten. Voordeel is, dat je zowel patat etc. Als Chinees/Surinaams in een keer kunt bestellen. Wij weer blij!
3 jul 2024 om 19:02 Het was weer heerlijk. Lekkere tomatensoep, loempia's met rundvlees, satésaus en gebakken banaan. Heerlijk
2 jul 2024 om 7:51 Fauna altijd goed en lekker. Goede porties
30 jun 2024 om 21:25 Vriendelijke bezorger!
30 jun 2024 om 19:28 Uitstekende ervaring